Вебинар: Предизвици кон приватноста во дигиталниот свет

22.04.2021

Вебинар

multi-list-img-1.png

Што се отворени податоци?

Вебинар

multi-list-img-1.png

Формати на отворени податоци

Вебинар

multi-list-img-1.png

Платформи за отворени податоци

Вебинар