RMV, lufta kundër korrupsionit nuk bëhet me deklarata, kërkohet angazhim dhe aktivitet konkret

Deklaratë e Bardhyl Jasharit për indeksin e korrupsionit në Maqedoninë e Veriut. Mund ta lexoni në këtë link