Pesë dezinformatat kryesore për koronavirusin

07.02.2022

Dezinformatat për vaksinat kundër Kovid-19 dhe për vetë pandeminë, assesi të ndalen. Jo vetëm që nuk ndalen, por vazhdojnë me ritëm të pandërprerë. Kjo është arsyeja pse në këtë video ofrojmë informacion të saktë për t’iu kundërvënë dezinformatave më të qarta, më të dukshme, e ndonjëherë edhe më të çuditshme për vaksinat dhe Kovid-19.