Rajoni i Pollogut – vende piktoreske dhe diversitet i madh kulturor

23.02.2021

Film

Si pjesë e projektit STEP, u përgatitën 10 video promovuese që prezantuan bukuritë natyrore dhe kulturore të dy rajoneve: të Pollogut dhe të Elbasanit. Videot janë prodhuar me fonde nga Bashkimi Evropian.

multi-list-img-1.png

Udhëtoni në thellësinë e tokës

Film

multi-list-img-1.png

Rajoni piktoresk i Rekës

Film

multi-list-img-1.png

Përvojat gastronomike në Pollog dhe Elbasan

Film