Мени

Се одржа едукативниот семинар за безбедно користење на интернет од страна на децата

Се одржа едукативниот семинар за безбедно користење на интернет од страна на децата Во рамките на проектот „Заштита и безбедност на децата и нивните права на интернет“ (CRISP), од 6 до 8 мај се одржа едукативен семинар на оваа тема на кој учествуваа претставници од повеќе невладини организации и училишта од Македонија.   Прочитај повеќе... 

Едукативен семинар во Охрид

Едукативен семинар во Охрид   На 6, 7 и 8 мај, во хотелот „Климетица“ во Охрид ќе се одржи едукативен семинар како дел од активностите предвидени во проектот CRISP („Заштита и безбедност на децата и нивните права на интернет“) чиј носител е „Фондацијата Метаморфозис“, а го спроведува во партнерство со „Меѓаши“. Прочитај повеќе...