Мени

Се одржа едукативниот семинар за безбедно користење на интернет од страна на децата

Се одржа едукативниот семинар за безбедно користење на интернет од страна на децата

Во рамките на проектот „Заштита и безбедност на децата и нивните права на интернет“ (CRISP), од 6 до 8 мај се одржа едукативен семинар на оваа тема на кој учествуваа претставници од повеќе невладини организации и училишта од Македонија.  

Прочитај повеќе… 

Поврзани натписи