Што е дигитална безбедност?

26.02.2021

Видео лекции

Погледнете ја видео лекцијата која е дел од серијата видеа на тема ‘Добри практики и совети за интернет безбедност’’. Главно видеата се наменети за наставниот кадар и ученици со цел да се подигне свеста и знаењето за дигиталната безбедност и сигурност. Видео лекцијата е изработена со поддршка на Фондација Метаморфозис и Techsoup Europe.

 

multi-list-img-1.png

Анимација: Кибер-безбедноста и човековите права во Северна Македонија

Видео лекции

multi-list-img-1.png

Топ три дезинформации за заштитните маски

Видео лекции

multi-list-img-1.png

Топ пет најбизарни дезинформации за вакцините

Видео лекции

Verified by MonsterInsights