Мени
iktistrazuvanje2004_2

Извештај од истражувањето „Употреба, ставови и мислења за ИКТ во поедини организации во Р.Македонија

Извештај од истражувањето „Употреба, ставови и мислења за ИКТ во поедини организации во Р.Македонија“

Преземања: 1070