Активности

mediumski-item-img-1.png

22.04.2021

Вебинар: Предизвици кон приватноста во дигиталниот свет

 

mediumski-item-img-1.png

27.02.2021

Закани за интернет приватност

Погледнете ја видео лекцијата која е дел од серијата видеа на тема ‘’Приватност – видео упатства’’. Главно видеата се наменети за наставен кадар и ученици со цел да се подигне свеста и знаењето

mediumski-item-img-1.png

26.02.2021

Што е интернет приватност?

Погледнете ја видео лекцијата која е дел од серијата видеа на тема ‘’Приватност – видео упатства’’. Главно видеата се наменети за наставен кадар и ученици со цел да се подигне свеста и знаењето

mediumski-item-img-1.png

16.02.2021

Како да ја подесите приватноста на вашиот мобилен уред

Погледнете ја видео лекцијата која е дел од серијата видеа на тема ‘’Приватност – видео упатства’’. Главно видеата се наменети за наставен кадар и ученици со цел да се подигне свеста и знаењето

mediumski-item-img-1.png

08.02.2021

Приватноста во онлајн наставата – вебинар

Фондацијата Метаморфозис ве поканува да бидете дел од вебинарот Приватноста во онлајн наставата, со почеток во 15:30 часот, на 09 февруари (вторник), 2021 година. Ги покануваме сите заинтересирани од наставниот кадар, стручните служби,

mediumski-item-img-1.png

28.01.2021

(Видео) Telegram, Viber, Whatsapp – каде завршува приватноста, а каде почнува злоупотребата во интернет просторот

„Јавна соба“, групата на телекомуникациската мрежа „Телеграм“ каде што беа споделувани порнографски фотографии од девојки од земјава, меѓу кои дел беа малолетни, меѓудругото ја отвори дебатата и за тоа колку се безбедни и

Прикажи повеќе