Фондацијата Метаморфозис Ве поканува на завршната презентација на проектот „Кој им ги врзува рацете на новинарите и како да се одврзат – Мерка притвор“

Настанот ќе се одржи во четврток 15 јуни 2017 (11:00-13:00), ГЕМ клуб во кафе бар „Менада“, Стара Чаршија, Скопје.

Преземете ја агендата (.pdf)

Сподели: