Во рамки на конференцијата ENGAGE што ќе се одржи на 25.02.2012 во киното Фросина (МКЦ), претставникот од Метаморфозис, г. Филип Стојановски ќе одржи презентација за мрежата Глобал Војсис:

„Глобал Војсис Онлајн – Меѓународна комуникација овозможена од волонтери“ (17:15 – 17:30).

Ќе има директен пренос на презентациите од конференцијата на интернет.

Хаштаг на твитер: #engagemk

Сподели: