Сесиите од Шестата меѓународна конференција е-Општество.Мк: „е-Влада за зголемена ефикасност и транспарентност“ се во тек.

За повеќе информации кликнете овде. Наскоро ќе следува подетален извештај од конференцијата.

Сподели: