opendatameetupcover

A ju interesojnë të dhënat e hapura të cilat mund t’i shfrytëzoni për përgatitjen e shërbimeve të reja dhe për nxjerrë informata të reja? Atëherë na bashkangjiteni në Open Data Meetup – Skopje ku do t’i njoftoni edhe të tjerët që i kanë interesat e përbashkëta dhe që punojnë në këto tema!

Në këtë takim do të lidhen ata që kanë dëshirë për të këmbyer dhe për të mësuar përvoja dhe shkathësi, si dhe mënyra për përdorimin e të dhënave të hapura në Maqedoni.

Në këtë ngjarje do të marrin pjesë edhe përfaqësues të Open Knowledge Foundation Network dhe School of Data.

Ndaje: