opendatameetupcover

Дали Ве интересираат отворените податоци кои може да ги користите за создавање на нови услуги и воочување на нови информации? Во тој случај придружете ни се на Open Data Meetup – Skopje каде ќе запознаете и други кои ги делат истите интереси и работат на овие теми!

Со оваа средба ќе се поврзат оние кои се желни за споделување и учење на искуства и вештини, како и начини на употреба на отворените податоци во Македонија.

На настанот ќе присуствуваат и претставници од Open Knowledge Foundation Network и School of Data.

Сподели: