Сајбер безбедност и приватност

03.02.2021

Фондацијата Метаморфозис со цел подигнување на свеста за сајбер безбедноста и приватноста во дигиталниот свет континуирано организира настани и држи обуки од оваа тема. Тимот на Метаморфозис е составен од луѓе кои професионално се бават во оваа сфера како и надворешни соработници, ескперти кои имаат долгогодишно искуство.

Доколку Вие или Вашата организација сакате да не контактирате во врска со овие обуки може да пишете на security@metamorphosis.org.mk

 

Дополнително може да ги погледнете следните вебинари за:

(повеќе материјали се исто така достапни во нашата е-Библиотека)

Или пак да го погледнете постерот со совети за дигитална безбедност и сајтот за Дигитална прва помош