Мени

Глобал војсес самит 2008

Глобал војсес самит 2008

Global vojses samit

Глобал војсес организира годишен самит кој ги собира заедно членовите на проектот Глобал војсес и широката заедница составена од различни групи на блогери, експерти од областа на технологиите, новинари и други заинтересирани страни, за да се споделат информациите за развојот на граѓанските медиуми водени од луѓе и насочени кон настани надвор од северна Америка и западна Европа.

Повеќе…

Поврзани натписи