На настанот беа поканети сите заинтересирани за заштита на животната средина кои по прикажувањето на филмот имаа можност да го дискутираат глобалниот проблем со загадувањето на животната средина, справувањето со отпадот и секако креативниот начин на реупотреба на отпадот. Се очекува прикажувањето на филмот да даде идеи за креативна реупотреба и на електронскиот и електричен отпад.

Сподели: