Мени

Jавна трибина: „Кампања наспроти високи казни за поголема еко свест“

eu1

На овој настан беше промовиран проектот „Балканска мрежа за застапување при управување со е-отпад“ на Фондацијата Метаморфозис поддржан од Европската Унија.

Трибината беше посетена од НВО активисти, средношколци и граѓани.

eu2