Сите заинтересирани за локализацијата на Опенофис можат да дојдат во просториите на Фондацијата Метаморфозис и да го дадат својот придонес.

Организаторите на маратонот би сакале да ја искажат својата благодарност на Фондацијата Институт отворено општество – Македонија, Акција Здруженска и Заеднички вредности за нивната помош во компјутери за преведувачите.

Фото-галерија

Сподели: