На 29 октомври, среда, со почеток во 15:00 часот, во Националната и универзитетска библиотека „Св.Климент Охридски“ – Скопје, ќе се одржи Саем за волонтери во организација на Американската амбасада.

Метаморфозис ќе има свој штанд на саемот, претставувајќи го проектот „Global Voices“, а присутните ќе имаат можност да се информираат за активностите и можностите да се вклучат и да волонтираат.

Саемот ќе трае до 19:00 часот, а ќе учествуваат 20 организации.

Сподели: