Фондацијата за интернет и општество „Метаморфозис“ има потреба од новинари кои ќе бидат ангажирани во „Мета.мк“ и „Portalb.mk“.

Услови:

  1. Најмалку петгодишно искуство
  2. За „Мета.мк“ – Одлично познавање на македонскиот јазик, познавање на англискиот јазик и на албанскиот јазик (не е услов).
  3. За „Portalb.mk“ – Одлично познавање на албанскиот и македонскиот јазик, и познавање на англискиот јазик.

Сите заинтересирани треба да пратат:

  1. Kуса биографија
  2. Kусо мотивациско писмо на konkurs@metamorphosis.org.mk

 

Ве молиме (во subject) наведете за кој медиум аплицирате.

Повикот е отворен од 20 јули до 5 август.

Сподели: