На втората работилница учесниците создадоа дигитални приказни за своите желби, за љубовта, за пријателството, за своите досегашни постигнувања, како и на други теми за кои тие сакаа да ги споделат своите искуства.

p1030724.jpg
p1030728.jpg
p1030729.jpg

Наскоро ќе се одржи и третата работилница за дигитални приказни со која ќе се заокружи овој циклус и ќе следи промоција и објавување на видеата онлајн.

Сподели: