Општина Чаир:

  • 18.02.2011 – Јавен настан на тема: Механизми за учество на немнозински етнички заедници во креирање на јавни политики со почеток од 13.00 часот
  • 04.03.2011 –  Отворен ден со почеток од 11.00 часот

Општина Дебар:

  • 21.02.2011- Јавен настан на тема: „Креирање на програма за работа на КОЗ“,  со почеток од 13.00 часот и Отворен ден со почеток од 11.00 часот
  • 25.02.2011 –  Отворен ден со почеток од 11.00 часот
  • 03.03.2011 –  Отворен ден со почеток од 11.00 часот

Општина Тетово:

  • 25.02.2011 –  Отворен ден со почеток од 12.00 часот
  • 03.03.2011 –  Отворен ден со почеток од 12.00 часот

 Општина Гостивар:

  • 02.03.2011 –  Отворен ден со почеток од 13.00 часот

 На ниво на целиот проект

  • 19 -20.02.2011- Семинар: „Заедничка подготвителна работилница“ во хотел „Дрим“, Струга
  • 09.03.2011 – Завршна конференција на тема „Како до поефикасни Комисии за односи меѓу заедниците во РМ?“ во хотел „Холидеј Ин“, Скопје

За подетални информации за секој од овие настани, слободно контактирајте нè преку следната адреса за е- пошта:  frosina@metamorphosis.org.mk.

Сподели: