Shihni si dukej edicioni i 17-të i konferencës ndërkombëtare e-Shoqëri.mk “Demokracia në epokën digjitale: sfidat dhe mundësitë” përmes fotografive.

Foto: Vanço Xhambaski

 

Të gjitha fotografitë nga ngjarja gjenden në linket e mëposhtme:

https://www.flickr.com/photos/fosim/albums/72157720192618634

https://www.flickr.com/photos/fosim/albums/72157720205310671

 

Ndaje: