Ndërsa i japim lamtumirën 2023-ës, bashkohuni me ne për të festuar disa nga arritjet tona që kemi shënuar këtë vit. Nga iniciativat novatore deri te ndikimi në komunitet, kjo përmbledhje video tregon përkushtimin, inovacionin dhe shpirtin e ekipit tonë.
Bëhuni gati për të rijetuar momentet që e bënë vitin 2023 një vit të paharrueshëm për organizatën tonë!

 

Ndaje: