Në prag të debatit për të rinjtë të organizuar nga Fondacioni Metamorfozis me temën “Digjitalizimi në arsim” që do të mbahet më 16 mars në “Dhomën publike”, në kuadër të programit të mëngjesit të TV Tellma, mysafirë ishin Milla Josifovska Danillovska, Menaxhere e programeve për Përgjegjësi Sociale dhe të Drejtat e Njeriut Online në Fondacionin Metamorfozis dhe Goshe Nikollov, gazetar në Agjencinë e Lajmeve “Meta.mk”.

Në emision u prezantuan qëllimet e debatit, folësit që do të kenë prezantimet e tyre, si dhe ngjarjet e ardhshme të Fondacionit.

Gjatë emisionit, shikuesit patën mundësinë të dëgjojnë më shumë edhe për mundësitë që i ofron digjitalizimi në arsim dhe deri ku ka arritur transformimi digjital në sistemin arsimor në vendin tonë.

Emisionin e plotë mund ta shikoni këtu:

 

Ndaje: