Мени

Pezullohen aktivitetet në kuadër të projektit “Burimet të hapura arsimore”

Pas rekomandimit të Komisionit për sëmundje infektive në kuadër të Ministrisë së Shëndetësisë, dhe mbylljes së të gjitha shkollave fillore, ekipi që e zbaton projektin “Burime të hapura arsimore” në Fondacionin Metamorfozis i pezulloi aktivitetet e lidhura me projektin. Do ta ndjekim nga afër situatën, dhe rekomandimet e institucioneve kompetente, dhe sa po të krijohen kushte të sigurta për realizimin e trajnimeve dhe prezantimeve, aktivitetet e RHA-ve do të vazhdojnë.

Deri atëherë, mbetemi në komunikim dhe bashkëpunim me kuadrin arsimor përmes ueb-faqes www.oer.mk, ku lirshëm mund të shkarkohen përmbajtje nga RHA, e natyrisht, edhe të ngarkohen (upload) dhe shpërndahen  burime origjinale, autoriale, të mbrojtura nga të drejtat e autorit, natyrisht, të licencuara në mënyrë adekuate me licencat Creative Commons.

Projektin “Resurset e hapura arsimore” e zbaton Fondacioni Metamorfozis, me mbështetje nga Fondacioni Shoqëri e Hapur – Maqedoni.