Мени

“Metamorfozis” shpalli thirrjen për angazhim të gazetarëve në redaksitë e “Meta.mk” dhe “Portalb.mk”

andidatët duhet të dërgojnë biografinë e tyre (CV) të shkurtër dhe Letrën e motivimit, në formë elektronike në adresën: konkurs@metamorphosis.org.mk më së voni deri në datë 15.02.2020.

Повеќе

Resurset e Hapura Arsimore në grupin e punës të sektorit për arsim, punësim dhe politikë sociale

Më 20 nëntor, me fillim në orën 11:00, në hotelin Holiday Inn në Shkup, u mbajt një konsultim midis institucioneve shtetërore dhe shoqërisë civile në temën: “Avancimi i dialogut strukturor midis institucioneve dhe sektorit civil në procesin e anëtarësimit në BE”. Në këtë ngjarje, përfaqësues të fondacionit Metamorfozis morën pjesë në grupin e sektorit të arsimit. U potencua rëndësia e dialogut strukturor midis institucioneve dhe organizatave të shoqërisë civile...

Повеќе

Thirrje për dorëzimin e ofertave: Furnizimi i shërbimit për xhirim dhe montazh të 10 (dhjetë) videove të shkurtra nga 2 (dy) minuta

Për nevojat e Projektit për avancimin e turizmit bashkëkohor (STEP) i financuar nga Bashkimi Evropian në kuadër të programit për bashkëpunim ndërkufitar (IPA II 2014-2015), në bazë të marrëveshjes për grant me numrin referent IPA/2017/390-054, komisioni i prokurimeve pranë Fondacioni “Metamorfozis”, në bashkëpunim me Qendrën për Zhvillimin e Rajonit Planifikues të Pollogut – Tetovë dhe Këshillin e Qarkut Elbasan, shpall thirrje për dorëzimin e ofertave për ...

Повеќе

“Meta”, “Portalb” dhe “Vërtetmatësi” fitues të çmimit Roberto Beliçanec për vitin 2019

Agjencia e Lajmeve “Meta”, portali në gjuhën shqipe “Portalb” dhe vegla për përmirësimin e llogaridhënies “Vërtetmatësi” , si edicione mediatike të fondacionit Metamorfozis, fituan çmimin për Media promovues të gazetarisë si e mirë shoqërore –  “Roberto Beliçanec” për vitin 2019. Çmimin e ndan Sindikata e pavarur i gazetarëve dhe punëtorëve të mediave në partneritet me Institutin e mediave të Maqedonisë, Institutin për studime komunikuese dhe ...

Повеќе

Thirrjen për dhënien e granteve të vogla të veprimit

Fondacioni për internet dhe shoqëri “Metamorfozis”, Qendra për zhvillimin e rajonit planifikues të Pollogut dhe Këshilli i Qarkut Elbasan Në kuadër të projektit “Projekti për avancimin e turizmit bashkëkohor STEP” e ri-shpallin     Thirrjen për dhënien e granteve të vogla të veprimit Për pjesën e Republikës së Maqedonisë së Veriut     1.  Hyrje Projekti “Projekti për avancimin e turizmit bashkëkohor – STEP” (ang. Smart Tourism Enhancement ...

Повеќе

Program për punë praktike gazetareske – mëso të prodhosh storje digjitale

I ftojmë të gjithë të rinjtë e interesuar, pa dallim nëse janë aktivistë, entuziastë të rinj ose studentë që të paraqiten në thirrjen e hapur të Fondacionit “Metamorfozis” për pjesëmarrje në programin për praktikë gazetareske. Ata që do të dërgojnë aplikacione do të fitojnë mundësi që të punojnë në portalin informativ në gjuhën shqipe Portalb.mk, redaksitë e “Vërtetëmatësit”, anëtarit të licencuar në Rrjetin Ndërkombëtar për Verifikim të ...

Повеќе

Për investim cilësor duhet të investohet, e jo të shkurtohen mjetet

Reagim i organizatave qytetare për rebalancin e Buxhetit të Republikës së Maqedonisë së Veriut në shtator të vitit 2019 Shprehin shqetësim për zvogëlimin e mjeteve financiare në sektorin e arsimit me rebalancin e Buxhetit të Republikës së Maqedonisë së Veriut në shtator të vitit 2019. Pas “Transportit dhe Lidhjeve” dhe “Financave”, “Arsimi” është sektori i tretë për nga zvogëlimi i mjeteve të parapara në këtë rebalanc. Kështu, më ...

Повеќе

Grante për “Meet and Code 2019” — Aplikoni deri më 8 shtator

Afrohet afati i fundit për paraqitjen e ideve për ngjarje për “Meet and Code!” – 8 shtator 2019. Ngjarjet që do të zgjidhen do të marrin grant prej 300 eurosh për organizimin e tyre! Punëtori për programim, hakatone, ligjërata, gara, mbrëmje programimi, orë për robotikë etj. Këto janë vetëm disa shembuj të ngjarjeve që mund të organizohen dhe të fitojnë grant prej 300 eurosh! Imagjinata juaj është kufiri.   Paraqitja e ngjarjeve bëhet deri më: 08.09.2019 ...

Повеќе

Thirrje për dhënien e granteve të vogla të veprimit

Fondacioni për internet dhe shoqëri “Metamorfozis”, Qendra për zhvillimin e rajonit planifikues të Pollogut dhe Këshilli i Qarkut Elbasan Në kuadër të projektit “Projekti për avancimin e turizmit bashkëkohor STEP” shpallin Thirrje për dhënien e granteve të vogla të veprimit Afati i fundit për dorëzim: 26 gusht 2019 1. Hyrje Projekti “Projekti për avancimin e turizmit bashkëkohor – STEP” (ang. Smart Tourism Enhancement Project – STEP) zbatohet nga Fondacioni ...

Повеќе

Qëndrim i Fondacionit Metamorfozis për rregullimin e mbrojtjes së privatësisë gjatë përdorimit të aplikacionit celular “MOJ DDV” (TVSH-ja IME)

Fondacioni Metamorfozis përmes programit “Të drejtat e njeriut në internet” fokusohet në mbrojtjen e privatësisë duke i forcuar kapacitetet dhe njohuritë e qytetarëve dhe të institucioneve për shoqërinë digjitale. Metamorfozis promovon “qasje për të gjithë” përmes përdorimit inovativ dhe shpërndarjes së njohurive si dhe përdorimit etik të teknologjive të reja. Në këtë drejtim, Metamorfozis e analizoi aspektin e informimit të qytetarëve për ...

Повеќе