Dita e të dhënave të hapura paraqet tubim të individëve, organizatave dhe gazetarëve anembanë botës, të cilët do të kenë mundësi që të diskutojnë, të mësojnë më tepër dhe të këmbejnë përvoja për përdorimin e llojeve të ndryshme të të dhënave të hapura.

насловна opendataday

Metamorphosis, ju fton të bëheni pjesë e shënimit të Ditës së të dhënave të hapura në Maqedoni, më 21 shkurtklubin GEM me fillim në orën 12. Do të kemi mundësi që të bisedojmë për situatën momentale me të dhënat e hapura te ne dhe në botë, të këmbejmë disa tregime të suksesshme dhe të diskutojmë për aktualitetin dhe rëndësinë e të dhënave të hapura. Në mes tjerash, do ta prezantojmë edhe mundësinë për aplikim në konkursin për fitimin e bursës 9 mujore nga programi “School of Data” i “Open Knowledge Foundation”. Prezencën tuaj konfirmojeni nëpërmjet e-mail-it, telefonit ose duke u paraqitur në ngjarjen në Facebook.

Personi për kontakt:

Dona Xhambaska

e-mail-i: dona@metamorphosis.org.mk

Telefoni: 02/ 3109 325

Telefoni celular: 070/ 956 534.

Ndaje: