Мени

Програми

Список со програми на Фондацијата Метаморфозис:

1. Човекови права
I. Приватност и сигурност
II. Слобода на изразување
III. Права на пристап за сите

2. Social Innovation – Општествена иновација
I. Нови медиуми
II. Надминување на дигитален јаз
III. Слободен софтвер
IV. Криејтив комонс
V. Јавен домен (Communia)
VI. Отворен пристап
VII. Отворени образовни ресурси
VIII. е-Бизнис

3. Добро владеење
I. Транспарентност и отчетност
II. е-Владеење

4. Животна средина
I. е-Отпад
II. Зелена ИТ

5. Услуги

Поврзани натписи