Мени
esociety.mk

Одржана Четвртата меѓународна конференција е-Општество.Мк

Одржана Четвртата меѓународна конференција е-Општество.Мк

esociety.mk

На 10 декември, 2008 година, во Скопје се одржа Четвртата меѓународна конференција е-Општество.Мк на тема „ИКТ во образованието“.

Прочитај повеќе >>>

Поврзани натписи