Мени

Најава: Кампања „Слобода наместо страв“

Кампања „Слобода наместо страв“ 

  

Меѓународниот ден на дејствување „Слобода наместо страв“ ќе се одбележи во сите европски главни градови и градови од целиот свет, како протест против целосното задржување на телекомуникациските податоци и против другите инструменти за надзор.

Прочитај повеќе…

Поврзани натписи