Мени

Македонија: Јавно неодобрување за новите закони за превентивно прислушкување

Македонија: Јавно неодобрување за новите закони за превентивно прислушкување

На 24 јуни 2008 г. неколку водечки НВО од областа на човековите права во Македонија објавија реакција до Собранието и Владата на РМ по повод измените на Законот за кривична постапка и предлог-измените на Законот за следење на комуникациите во однос на примената на посебни истражни мерки (сите видови прислушкување).

Прочитај повеќе…

Поврзани натписи