Мени

Едукативен семинар во Охрид

Едукативен семинар во Охрид  

На 6, 7 и 8 мај, во хотелот „Климетица“ во Охрид ќе се одржи едукативен семинар како дел од активностите предвидени во проектот CRISP („Заштита и безбедност на децата и нивните права на интернет“) чиј носител е „Фондацијата Метаморфозис“, а го спроведува во партнерство со „Меѓаши“.

Прочитај повеќе…  

Поврзани натписи