Мени
brosura-metam

Брошура за заштита на личните податоци и приватноста на интернет

brosura-metam

 
Брошура за заштита на личните податоци и приватноста на интернет

Во рамките на проектот CRISP (Заштита и безбедност на децата и нивните права на интернет), Фондацијата Метаморфозис во соработка со Дирекцијата за заштита на лични податоци на РМ (ДЗЛП) ја подготви и објави брошурата „Ти одлучуваш…“.

Поврзани натписи