Мени

Одржана Третата меѓународна конференција е-Општество.Мк во организација на фондацијата Метаморфозис

Одржана Третата меѓународна конференција е-Општество.Мк во организација на фондацијата Метаморфозис

Фондацијата Метаморфозис минатата недела ја организираше Третата меѓународна конференција „е-Општество.Мк 2007“ со тема „Инклузивна е-власт“ во рамките на проектот „Мрежа за инклузивна е-власт во Западен Балкан”.

Поврзани натписи