Мени
cc

Официјално претставување на македонската верзија на лиценците Криејтив комонс

Агенда

Официјално претставување

Криејтив комонс Македонија

 Сала Милениум, хотел Холидеј Ин – Скопје

19 јуни 2007 г. 

18:00 – 18:10

Поздравно обраќање

г. Николче Мицкоски, Фондација Метаморфозис 

18:10 – 18:20

Авторското право и интелектуалната сопственост во Македонија

г-а Неда Здравева, Центар за образование за интелектуална сопственост

 18:20-18:30

Искуствата со Криејтив комонс во Бугарија

г-а Деси Пефева, Интернет општество Бугарија 

18:30 – 19:30

г. Јоичи Ито

Претседавач на управниот одбор на Криејтив комонс 

19:30 – 20:00

Дискусија 

20:00 – 20:30

Коктел 

21:00 – 23:00

Културен клуб Точка

Концерт на ди-џеј Душко Јаневски 

Поврзани натписи