Мени

Одбрани македонските претставници за Наградата на Светскиот самит

wsa145x160an.jpg

 

Мултидисциплинарното Жири на Наградата на Светскиот самит за информатичко општество – Македонија ги одбра македонските претставници за глобалниот натпревар.