Фондација Метаморфозис заедно со проектните партнери Центар за развој на Полошкиот плански регион и Советот на Округот Елбасан, на 30 септември со почеток од 11.00 часот организираат финална презентација на резултатите на Проектот за зајакнување на иновативен туризам СТЕП како и отворена дебата на тема “ Препораки на проектот СТЕП за надминување на предизвиците за подобрување на туристичката прекугранична соработка помеѓу регионите Полог и Елбасан“. Настанот ќе биде online преку платформата ZOOM.

Сите заинтересирани учесници можат да се вклучат на следниот линк:

https://techsoupglobal.zoom.us/j/97869254114?pwd=UkJvRFhJdmFLVDJlNjQyb2tPVklWUT09

Проектот за зајакнување на иновативен туризам СТЕП е финансиран со средства од Европската Унија.

Агенда – Финална презентација СТЕП – 30.09.2020

Препораки на проектот СТЕП

 

Сподели: