По завршувањето на конкурсот за предложување на кандидати за избор на Нај ООР наставник/ Нај ООР професор, листата на кандидати е објавена и можноста за гласање е достапна. Дајте го вашиот глас за Нај ООР наставник/ Нај ООР професор и изберете го најдобриот кандидат!

Сподели: