Победникот на конкурсот за Наградата на Светскиот самит од Македонија ќе биде прогласен на 26 декември и ќе биде објавен на сајтот на WSA Македонија и на страницата на фондацијата Метаморфозис.

Фотографии од настанот:

Сподели: