Мени

Едукација

Едукацијата е стратешка определба на Метаморфозис и на неа се посветува посебно време.

Досега се обучени преку 500 посетители на курсевите „Вовед во веб дизајн“, „Macromedia Flash“ и „Основен курс за Windows“.

У Ч И Л Н И Ц А

Метаморфoзис располага со современо опремена училница за едукација на групи и поединци.

Училницата е опремена со 8+1 персонални компјутери за посетителите на курсот, LCD проектор и клима уред.

За поголемите групи слушатели, како и за посетителите од другите градови од Македонија освен Скопје, Метаморфозис организира интензивни курсеви во Охрид во хотелите Белви и Метропол.

22.09.2003 Предавање на тема „Интернет“ на семинарот „Стратешко планирање“, х.Белви – Охрид

Поврзани натписи