20-30_karti_za_zurka_finalBëhuni pjesë e ditëve përplot me edukim dhe zbavitje të mirë. Gjatë ditëve të punës nëpërmjet diskutimit, ndërsa gjatë orëve të mbrëmjes nëpërmjet zbavitjes, ta vazhdojmë tregimin për më pak e-mbeturina.

Ejani të zbavitemi së bashku në „е-zbavitje? ZBAVITJE ËSHTË!“

Me zërat e Dalibor Dadofit (DJ set) & Vllatkos (percussion) & Igor Stefanovskit (live saxophone) ta vazhdojmë tregimin për më pak mbeturina elektronike dhe të tregojmë se kujdesemi për mjedisin jetësor ku jetojmë të gjithë.

Nëpërmjet video inserteve edukative me temë se si e-mbeturinat të shfrytëzohen praktikisht dhe ekspozitës së sendeve artistike-stolive të bëra nga e-mbeturinat, do ta bartim porosinë për mbrojtjen e mjedisit jetësor të njeriut.

Organizator dhe përkrahës kryesor i zbavitjes është Fondacioni Metamorfozis, nëpërmjet “Rrjetit ballkanik për përfaqësim gjatë menaxhimit të e-mbeturinave”.

Ndaje: