Në zgjedhjen për Arsimtar më të mirë për RHA për vitin 2014, e cila zgjati deri më 10 janar 2015, e ku morën pjesë 16 arsimtarë, për Arsimtar më të mirë për RHA u zgjodhën:

  • Nenad Naçkovski, SH.F.K. ” Tetori” nga Kumanova – i votuar nga anëtarët e Aleancës për RHA
  • Aida Petrovska nga SH.F. “Dimitar Milladinov” nga Shkupi – e zgjedhur nga komisioni profesional i jurisë.

Shpërblimi për fituesit e zgjedhjes është pjesëmarrja në Еdukonferencën për arsimtarë dhe informatikanë 2015, e cila do të mbahet më 24 dhe 25 janar në Hotelin Drim në Strugë.

Ndaje: