Fondacioni Metamorfozis dhe Instituti ndërkombëtar për të drejtat e njeriut dhe paqe nga Kaeni e organizojnë konferencën ndërkombëtare e-Shoqëri.mk më 10 dhjetor, 2015, në hotelin “Holiday Inn” në Shkup. Kjo është konferenca e 11-të me radhë e-Shoqëri.mk, ndërsa tema e konferencës së sivjeme është “Liria dhe privatësia në internet”.

Konferenca do të përfshijë tema siç janë të drejtat e njeriut si bazë e shoqërisë bashkëkohore, liria e të shprehurit, gjuha e urrejtjes në internet dhe privatësia. Në kuadër të konferencës do të mbahen edhe disa punëtori.

Në qoftë se dëshironi të merrni pjesë, ju lutemi regjistrohuni duke e plotësuar formularin.

Propozim-agjenda

draft agenda

 

 

 

 

 

Klikoni në fotografi që ta shihni agjendën.

Оrganizatorë të ngjarjes:

Në kuadër të:

logo

logo

logo

Partnerë dhe mbështetës:

site logoa - II red za agenda

Ndaje: