Më 10 mars 2015, me rastin e Javës së arsimit të hapur 2015, një përfaqësues i Aleancës për RHA, në bashkëpunim me Universitetin Ndërkombëtar Ballkanik si pjesë e konferencës studentore të organizuar nga universiteti, në hapësirat e qendrës edukative М6 në Shkup, mbjati ligjëratë në temën: Resurset e hapura arsimore në arsimin e lartë, me qëllim të njoftimit me resurset e hapura arsimore dhe rëndësinë e arsimit të hapur. Ligjëratën që zgjati 1 orë, e ndoqën rreth 30 studentë të Universitetit Ndërkombëtar Ballkanik. predavanje-ibu

Ndaje: