Mjedisi online po ndryshon me shpejtësi. Na ofron hapësirë për të eksploruar pafundësinë e mundësive, por aty po ashtu jetojnë edhe rreziqet, siç janë hakerët dhe malware. Ata vazhdimisht ndryshojnë taktikat e tyre, kështu që ne duhet të mbajmë hapin me atë që po ndodh për të mbrojtur veten dhe të dhënat tona nga keqpërdorimi.

MAQEDONISHT

SHQIP

SERBISTH

MALAZEZ

 

Kjo video është pjesë e projektit “Rritja e Angazhimit Qytetar në Agjendën Digjitale – ICEDA” e bashkëfinancuar nga Bashkimi Evropian. Videoja u prodhua me mbështetjen financiare të Bashkimit Evropian. Përmbajtja e saj është përgjegjësi e vetme e partnerëve të projektit ICEDA dhe nuk i pasqyron domosdoshmërisht pikëpamjet e Bashkimit Evropian.

Ndaje: