“Procesi i digjitalizimit është një proces i cili është i ri dhe është i ri si për qeverinë, ashtu edhe për qytetarët.

Por, sidomos për qytetarët të cilët tash do të kalojnë nga një histori e gjatë e marrjes së dokumentacioneve ose të marrëdhënieve me shtetin me marrëdhënie fizike me shtetin në marrëdhënie digjitale.

Rëndësia e shoqërisë civile në këtë proces tranzitor që neve po kalojmë është i një rëndësie jetike.”

Aldo Merkoci, Lëvizja Mjaft! (Shqipëri)

Maqedonisht

Shqip

Malazez

Serbisht

Kjo video është pjesë e projektit “Rritja e Angazhimit Qytetar në Agjendën Digjitale – ICEDA” e bashkëfinancuar nga Bashkimi Evropian. Videoja u prodhua me mbështetjen financiare të Bashkimit Evropian. Përmbajtja e saj është përgjegjësi e vetme e partnerëve të projektit ICEDA dhe nuk i pasqyron domosdoshmërisht pikëpamjet e Bashkimit Evropian.

Ndaje: