Menyja

Misioni

 

 

Misioni i Fondacionit Metamorfozis është të kontribuojë për zhvillimin e demokracisë dhe për përmirësimin e cilësisë së jetesës nëpërmjet zbatimit novator të dijes dhe përhapjes së saj. Vlerat tona kryesore janë të qenit të hapur, barazia dhe liria.