Фондацијата Метаморфозис отвора повик за клучен експерт/ка за развивање на методологија и стратегија на транспарентност. Општата цел на ангажманот на клучниот експерт/ка е поддршка на Владата во унапредувањето на политиките за транспарентност.
Фондацијата Метаморфозис го поддржува овој процес преку проектот ACTION SEE кој е финансиран од Европската Унија.

Повеќе информации може да се најдат во официјалниот повик.

Сподели: